Terugblik op Koningsdag

Ondanks dat de weergoden ons dit jaar niet bijzonder goed gezind waren, kijken wij, OVO, toch redelijk tevreden terug op Koningsdag. Het kwam wat langzamer op gang dan in andere jaren maar rond een uur of elf stond het grasveld toch behoorlijk vol met spelende kinderen. Zoals elk jaar was de brandweer wederom zeer populair, evenals de dance-clinic die, terug van even weggeweest veel kinderen naar het podium trok. 

's Middags stond het vol in de tent en bleef het terrein aardig gevuld. De blijvers kregen het gelijk aan hun zijde want het optreden van de Stage Rock Band was feilloos en werd ook zeer goed ontvangen door het publiek dat tot het einde lekker mee bleef doen. Al met al weer een geslaagde Koningsdag.

Dank aan alle vrijwilligers

De OVO wil ALLE vrijwilligers danken voor hun hulp. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zonder vrijwilligers geen feest!

In één adem hiermee willen wij ook nog benoemen dat zonder de opbrengsten van de bar het ook heel erg moeilijk wordt om een feest te organiseren. Misschien iets om eens even bij stil te staan

Oranje Vrienden Oudorp