Advertorial

Wees lief voor uw voeten

Esther Visser van Heals Voetpraktijk

Mijn naam is Esther Visser. Ruim 23 jaar lang had ik een kantoorbaan, tot die verloren ging door reorganisatie. Dat was even moeilijk, maar het werd een keerpunt in mijn leven. Een gevoel van vrijheid om iets nieuws te kunnen beginnen en mijn hart te volgen, kreeg de overhand. Dat leidde tot de keuze een pedicurepraktijk te beginnen, omdat de uiterlijke verzorging altijd al mijn belangstelling had en ik graag mensen wil helpen. Echt contact hebben met mensen vind ik leuk en eigen baas worden leek me ook wel wat.

SPECIALITEIT ESTHER


nagelprotheses antidruktechniek nagelbeugels plaatsen
ortheses maken

SPECIALITEIT META


Voetreflextherapie
Chinflex: Chinese voet(reflex)massage

Alweer een jaar werk ik nu in de praktijk “Heals” aan de Esdoornlaan 12 in ons mooie Oudorp, samen met collega Meta de Groot. We zijn beiden zelfstandig, ieder heeft haar eigen klanten en speciale kennis en kunde. Meta is bijvoorbeeld ook voetreflextherapeute en master chinflex. Maar toch hebben we veel samen. Bij vakanties en andere gelegenheden vervangen wij elkaar en Meta is zo collegiaal dat ze nieuwe klanten aan mij gunt als zij “vol” zit. Zo helpt ze mij met de verdere opbouw van mijn praktijk.

Waarde van samenwerking

De waarde van onze band met elkaar bleek vooral toen ik vorig jaar door een hernia drie maanden uit de roulatie was en alles uit handen moest geven. Thuis liep het op rolletjes door mijn man en ouders en in de praktijk hadden mijn klanten gelukkig alle begrip voor de situatie en kwamen trouw terug. Sommigen werden tijdelijk opgevangen door Meta. Wat is het dan fijn dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Omgang met klanten

Ik doe mijn werk met plezier en neem de tijd voor mijn klanten. Dat zijn vooral vrouwen, alhoewel het aantal mannen ook toeneemt. Ik behandel ieder met respect en stel ze eventueel gerust, zeker als zij met enige gêne binnenkomen. Daarnaast ben je ook een luisterend oor. Doordat ik mijn eigen planning in de hand heb, kan ik alle aandacht aan de mensen geven en aan de verzorging van hun voeten.

Als de klant na een behandeling blij naar huis gaat heb ik mijn werk goed gedaan.