Het Maanmannetje, geschreven door Dirk Aalders


Kindervoorstellingen
TOP Toneel

Het verhaal …...

Professor Verstrooizout heeft Vliegjelief, een bijzondere vliegmachine, ontworpen. Je kunt ermee naar de maan. Dat wil Domme Dorus wel eens proberen. Hij landt op de maan, waar hij het Maanmannetje ontmoet. Deze is erg verdrietig, omdat hij helemaal alleen een bijzondere verjaardag heeft te vieren.

Het Maanmannetje komt mee naar de aarde, waar de bakker, de postbode, tante Annie en de buurvrouw meehelpen om er een groots feest van te maken. De boeven Janus en Manus liggen echter op de loer, maar gelukkig is er de journalist Frits Flits van de plaatselijke krant en een agent. Grijpen de boeven tóch hun kans, of loopt het allemaal goed af ...?

Deze voorstelling is geschikt voor publiek van alle leeftijden, en is speciaal bedoeld voor kinderen in de onderbouw basisschool., groep 1 tot en met 4.).

Wijkcentrum De Oever; zondag 10 november, aanvang 11:00 uur en 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via website top-oudorp.nl

----

TOP (Tot Ons Plezier) is een gezellige en enthousiaste amateurtoneelvereniging met als thuisbasis Oudorp. TOP speelt jaarlijks 2 toneelstukken, in de lente voor volwassenen en in de herfst een kindervoorstelling.

Gaat je hart sneller kloppen als je aan toneel denkt?
Dan voel je je misschien wel als een vis in het water bij TOP. Wij kunnen je hulp goed gebruiken als speler of vrijwilliger (zoals decorbouwer, assistent licht en geluid of voor PR). Wij repeteren op woensdagavonden, maar niet op elke woensdagavond in het jaar. Schroom niet en neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent of meer informatie wenst.