Decemberfeest Oranje Vrienden Oudorp

Decemberfeest zaterdag 14 december 2019

Het Decemberfeest wordt gehouden op zaterdag 14 december 2019 van 15.00 tot 22.00 uur op het grasveld van Nijenburgh (voor de Spar). Met een fantastische TOP 2000 band “Nobody’s Home” kunnen we een gezellige kerstborrel drinken met elkaar. Dit jaar hebben we dus niet gekozen voor kramen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen een kerststukje maken, mogelijk gemaakt door Bloemen bij Mieke, een houtknutsel maken en een broodje roosteren boven de vuurkorf. Ook de winnaar van de kleurwedstrijd wordt dan bekend gemaakt. Komen jullie allemaal gezellig langs?

Oprichting en doelstelling OVO

De OVO als stichting bestaat sinds het najaar van 2013. De voorloper is de Oranje Vereniging Oudorp die is opgericht op 1 juni 1956. Als doelstelling heeft de OVO het organiseren van festiviteiten rondom de verjaardagen van het Huis van Oranje en het organiseren van overige festiviteiten en activiteiten. Dit alles met als doel om de gemeenschapszin in Oudorp te vergroten.

Toelichting activiteiten OVO

Lange tijd zijn door de OVO de kermis in Oudorp en de Koninginnedagfeesten georganiseerd. In 2012 is voor het eerst een decembermarkt gehouden, wat een groot succes bleek. Een nieuwe traditie was geboren. In 2013 vond de troonswisseling plaats. Voor de viering van de eerste Koningsdag, is door de OVO een Koningsboom geplant. In 2015 is de organisatie van de kermis aan de kermisexploitanten zelf overgedragen. Daarmee is de kermis in Oudorp bewaard gebleven. Momenteel organiseert de OVO de Koningsdag en de decembermarkt.

Vrienden van OVO

OVO bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Om leuke activiteiten te organiseren is geld nodig. Donateurs zijn dan ook van harte welkom!


Wil je ons steunen, mail ons dan via de website ovo-oudorp.nl/contact/