Halloween

Wat hebben wij genoten van een prachtig Halloweenfeest in Het Groene Hart.
Na maandenlang voorbereiden was het eindelijk zo ver. Het miezerde en was koud, maar tot onze verbazing waren er bijna 90 kinderen komen griezel
en!

De kinderen konden bij aankomst hun kleurplaat inleveren, ze kregen allemaal een lichtstaafje en mochten plaats nemen op het amfitheater.


Het begon met een spannend spookverhaal over Dirk Waiboer de Burgemeester van Oudorp die op jacht was gegaan in de nacht. Tijdens zijn jacht in Het Groene Hart kwam hij nachtgeesten tegen! Voor een lange tijd zat Dirk opgesloten in de holle buis die werd bewaakt door de Maka-slangen. Uiteindelijk werd hij bevrijd door zijn oom de Regenboogroofvogel. Nu liep hij rond in Het Groene Hart, waar de nachtgeesten op hem jaagden! De enige manier om deze nachtgeesten terug te toveren in mensen was door hen aan te tikken met zijn lichtstaafje.


Alle kinderen werden met hun lichtstaafje en zaklamp op pad gestuurd om de nachtgeesten te zoeken en aan te tikken in het o zo donkere Groene Hart. Wat was dat spannend! Overal zaten de nachtgeesten verstopt en lieten de kinderen soms behoorlijk schrikken. Wanneer alle spoken waren gevonden konden de kinderen hun stempelkaart inleveren voor een spookachtige traktatie uit de schatkist.

Uiteindelijk waren er meer dan 40 kleurplaten ingeleverd. De prijswinnende kleurplaten zijn te bewonderen op Facebook en Instagram.

Alle spoken, vrijwilligers, kinderen, ouders en buurtbewoners ontzettend bedankt! Tot volgend jaar!

Oudorp Events