Walk & Talk

Wijkcentrum De Oever start binnenkort met Walk & Talk, dit is een activiteit voor mensen die hun taalvaardigheden willen verbeteren, hun wijk beter willen leren kennen en het ook leuk vinden om te wandelen. Walk & Talk brengt mensen bij elkaar die graag willen leren (op het gebied van taal en over de wijk) en mensen die het leuk vinden een ander hierbij te helpen. Zo kan de taal zich verder ontwikkelen, ontstaan er nieuwe sociale contacten in de buurt en meer beweging. Na afloop wordt met elkaar koffie of thee gedronken in het wijkcentrum of op een andere leuke plek in de wijk. Deelname is gratis.

Bent u of kent u iemand die het leuk vindt om met ons mee te wandelen? Neem dan contact op met De Oever (072) 5117311 of receptie@de-oever.nl

Goede voornemens 2020

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen ook goede voornemens. Naast ‘gezonder eten’ en ‘meer bewegen’ zijn ook ‘iets voor een ander betekenen’ en ‘nieuwe mensen ontmoeten’ veelgehoorde voornemens. Bij Voor Mekaar willen we graag mensen met elkaar verbinden. We komen regelmatig vragen van buurtbewoners tegen op het sociale vlak, zoals de vraag om samen te eten, naar een winkel te gaan of een kopje koffie te drinken. Misschien vindt u het leuk om zoiets te doen maar kent u zelf geen mensen met deze vragen. Kom gerust eens langs bij Voor Mekaar.

Voor Mekaar Oudorp is iedere werkdag geopend tussen 9.00 en 12.00 uur in Wijkcentrum De Oever en daarnaast iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in buurthuis De Wachter.