De Zonnebloem

De Zonnebloem, afdeling Oudorp, heeft 2019 als een prachtig verenigingsjaar afgesloten. Wij vierden dit jaar ons 40-jarig jubileum. Dat dit een groot succes is geworden hebben we te danken aan de vele sponsoren die ons een warm hart toedragen. De firma Bak had ons een bus aangeboden waarmee we met onze gasten een bollentocht hebben kunnen organiseren. Door de ING was een dagje Nierop aangeboden. Varen met een boot, wat een feest. Een high Tea bij Intratuin (ook sponsor).

Voor onze feestdag in wijkcentrum De Oever werden we ook overstelpt met mooie giften van bijna alle ondernemers in Oudorp te weten: Snackbar Lobo, Vishandel Tuyp, Bloemen bij Mieke, Wijnhuis Oudorp, Janszoon kleding, Kapper Jill en Naomi, Bakker Jos Rood, Bakker Beerse, Bloemgoed 2.0, de Nootzaak, AH, Slagerij Heinis, de Spar, Techador en Viskar Hoogland. Ook de markt deed een duit in het zakje zoals de notenkar, de kaasboer, bloemenkraam en het Stoepje.

Deze sponsors willen we van harte bedanken want dankzij deze gulle giften hebben we onze gasten, onder het genot van een hapje en een drankje, en luisterend naar een optreden van een shantykoor, een hele fijne middag kunnen bezorgen. Met als kers op de taart een loterij zonder nieten, iedereen ging met een prijs naar huis.


Ook onze vrijwilligers waren natuurlijk present en niet alleen deze dag want mede door hun inzet kunnen we kleine en grote activiteiten organiseren. We hebben een gezellige fijne groep vrijwilligers en als u denkt dat lijkt mij ook wel wat om bij gasten op bezoek te gaan, een praatje te maken en inzet bij activiteiten, u bent van harte welkom.

Bent u handig met tekst en administratie, we hebben nog een vacature voor Secretaris in het bestuur.

“Lichtpuntjes”

Soms zijn ze groot

Soms zijn ze klein

Je hoeft ze niet te zoeken

Je kunt ze ook zijn.


Voor vragen of aanmeldingen Louise Huijsman 072 5112783 of Marian Bijman 072 5128933.