DAG & DAUW – Oudorp

Culturele activiteiten in Alkmaar voor iedereen vanaf 60 jaar

www.dagendauwagenda.nl

U bent van harte welkom bij deze gezellige, bijzondere evenementen, waarbij sociale ontmoeting centraal staat. Alle activiteiten beginnen om 10.00 uur.


Workshop Papieren bloemen maken; 28 februari in Wijkcentrum De Oever. Onder leiding van Manou Klerks leert u verschillende technieken om een prachtige bloem te maken van crêpepapier en zijdevloeipapier. Ervaring is hierbij niet nodig, iedereen kan het en voor alle materialen zal worden gezorgd. U maakt bloemen die er altijd zullen zijn en nooit verwelken.


Ouder worden is niet voor watjes; 7 maart in De Oldeburgh. Dit is de titel van het programma dat Guido Lamm ten gehore brengt. Hij was deelnemer aan The Voice Senior en biedt u op interactieve wijze een selectie van de mooiste Nederlandse luisterliederen en kleinkunst.


Workshop zigeunerdans; 14 maart in wijkcentrum De Oever. Zigeuners verbeelden hun pijn en vreugde in hun dansen. Mena Leila leert ons de basispassen en handgebaren van de diverse stijlen van over de hele wereld, maar deelt ook achtergrondinformatie en beeldmateriaal.


Breng eens een zonnetje; 21 maart in De Oldeburgh Marieke van Houten heeft een verteltheaterprogramma over wat het leven de moeite waard maakt. Dit verhaal wordt onder andere verteld via zang en spel op haar Keltische harp.


Lezing Chirologie (handleeskunde); 28 maart in Wijkcentrum De Oever. Benieuwd wat uw handen over u zeggen? Tijdens de lezing onthult André Martens op vermakelijke wijze hoe onze kwaliteiten, karakterstructuur, persoonlijkheidsontwikkeling en gezondheidstoestand zijn te lezen in onze handen.


Geheimen over gezonde chocolade; 4 april in De Oldeburgh. Meester Patissier Arend Top vertelt gepassioneerd over de wereld van cacao en chocolade. Aan de hand van een presentatie, film en proeverij ontrafelt hij de geheimen en gezonde kwaliteiten van deze populaire lekkernij.


Workshop Woord & Beeld; 11 april in Wijkcentrum De Oever. Cora Vries leert ons beelden maken bij woorden en woorden bij beelden. Dat gaat wel iets verder dan het maken van een illustratie bij een gedichtje of verhaaltje. Laat je verrassen tijdens deze workshop, ervaring is niet noodzakelijk.


U bent van harte welkom
Koop online uw toegangskaartje voor €4,50 via www.dagendauwagenda.nl, of reserveer door te bellen naar Artiance via 072 - 540 43 35 (van 13.30-22.00, m.u.v. van schoolvakanties) en betaal € 5,-. aan de deur. .