Wij komen naar u toe!

Bibliotheek

De bibliotheek brengt materialen bij mensen thuis die (tijdelijk) niet naar de bibliotheek kunnen komen

Bent u (tijdelijk) niet in staat om naar de bibliotheek te komen? En leest u graag? Dan komt de bibliotheek naar u toe. Een vaste vrijwilliger brengt boeken en andere materialen bij u thuis. Vooraf bespreekt u samen met de vrijwilliger wat u graag leest. De bibliotheek heeft een grote collectie van romans, detectives, historische en familieromans. Maar ook moderne literatuur, reisboeken en hobbyboeken. Daarnaast kunt u tijdschriften, muziek en films lenen. Wordt het zicht wat slechter dan hebben wij ook grootletterboeken voor u of luisterboeken. Beschikt u over internet dan kunt u ook thuis zelf een keuze maken en de materialen reserveren. Via de vrijwilliger komen de materialen bij u thuis.

 “Naar de bibliotheek gaan lukt me helaas niet meer. Dankzij Nelly mijn vrijwilligster die elke maand boeken brengt over sociale thema’s waar ik graag over lees, voel ik me toch verbonden met de maatschappij.”

Ans, klant dienst Bibliotheek aan Huis (72 jaar).

 Hoe werkt het?

U maakt telefonisch een afspraak en een vrijwilliger komt bij u langs voor een oriënterend gesprek. U kunt dan vertellen welke boeken u het liefste leest en wat voor soort materialen u wilt lenen. Een vaste vrijwilliger brengt regelmatig nieuwe boeken en haalt de door u gelezen boeken weer op. Bent u al lid van de bibliotheek dan kunt u gratis gebruikmaken van deze service en kunt u de boeken extra lang lenen: 6 weken in plaats van 4 weken. U kunt per keer 10 materialen lenen. Bent u nog geen lid van de bibliotheek dan kunt u voor € 50,- een basisabonnement afsluiten.

  Eerste maand gratis!

Nieuwe leden die ook gebruik willen maken van de dienst Bibliotheek aan Huis lenen de eerste maand gratis en betalen geen inschrijfkosten. Ook ontvangt u een leuke attentie.

Aanmelden voor Bibliotheek aan Huis

Wilt u gebruikmaken van de Bibliotheek aan Huis dienst neemt u dan contact op met de klantenservice van de bibliotheek.
Telefoon: 072 – 515 66 44.
E-mail: klantenservice@bknw.n
l