Kort nieuws Oudorp

Bericht van TVO-Bridge

Al bijna 47 jaar wordt er enthousiast gebridged in de sfeervolle kantine van Tennisvereniging Oudorp.

Met ingang van het nieuwe seizoen, dat begint op 27 september, is dat op dinsdagmiddag vanaf 13:25 uur. Mocht u belangstelling hebben, of iemand in uw omgeving kennen die zou willen bridgen bij TVO, nieuwe leden zijn van harte welkom!

Meer informatie vindt u op de website: tvo-bridge.nl. U kunt ook mailen naar tvoudorp.bridge@gmail.com. Misschien tot ziens op de dinsdagmiddag!”

Magic Circus in Oudorp 21, 23, 24 en 25 September om 16:00u

Ho, Ho...Ho!

In de nieuwe voorstelling 'Ho, Ho...Ho!' van het Magic Circus zie je adembenemende dingen. In hoog tempo volgen zang en dans, acrobatiek en luchtsensatie elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en echte clowns met humor.

AlkmaarPas-actie: €8,- korting op de entree en je kunt het restant met het tegoed op je AlkmaarPas betalen. Deze actie is alleen verkrijgbaar aan de circuskassa. Deze opent een uur voor elke voorstelling. Je kunt ook je kaarten 1 of 2 dagen eerder bij de kassa aanschaffen.

Locatie: Nyenburgh 99, Oudorp bij De SPAR

Proeflessen voor Alkmaarse basisscholieren via AlkmaarActief.nl

Deze week overhandigde Freddy Fit het eerste Freddy Fit boekje aan Dinh Tran uit groep 7a van Basisschool de Kring.

Hiermee wordt opnieuw de ledenwervingscampagne gelanceerd waarbij basisschoolleerlingen gewezen worden op proeflessen bij Alkmaarse sportaanbieders. De proeflessen worden veelal gratis aangeboden en zijn te vinden op www.alkmaaractief.nl, waar iedereen zich nu ook al kan aanmelden.

Dinh heeft vóór de zomervakantie de mooiste tekening ingestuurd van de mascotte Freddy Fit. Haar tekening werd dan ook gedrukt op de voorkant van 10.000 de boekjes die deze week op de Alkmaarse basisscholen worden verspreid. Alkmaar Actief en bijbehorende Freddy Fit boekje zijn geïnitieerd door de Gemeente Alkmaar en de verenigingsadviseur van Alkmaar Sport, dankzij een bijdrage uit het Lokale Sportakkoord van Alkmaar.

De proeflessen zijn te vinden op www.alkmaaractief.nl. Ook voor wie het boekje niet ontvangen heeft is het mogelijk zich aan te melden via de site. Er zijn zelfs online nog meer sportaanbieders te vinden dan in het boekje staan, de moeite waard om een kijkje te nemen. Het boekje is een bewaarexemplaar en het aanbod op de site wordt het hele schooljaar door bijgehouden.

Eetcafé De Wachter

Elke twee weken staan de vrijwilligers voor u klaar om een heerlijke maaltijd te verzorgen. Er wordt van alles gekookt voor de gasten. De kosten voor het eten bedraagt € 6,50 voor 3 gangen.

Op donderdag 15 september starten we weer met een heerlijke maaltijd: groentesoep vooraf, runderstoofvlees met groente en aardappel en vlaflip toe.

Vanaf 17.00 uur gaat de deur open, waarna de maaltijd vanaf 17.30 uur geserveerd wordt.

Voor aanmelden en afmelden kunt u bellen naar: 06 23785005 (Monique van Wilsum-Verwijmeren). U kunt uw bericht inspreken op de voicemail (bij geen antwoord).