Advertorial

Autoservice
Zeswielen

Autoservice Zeswielen

Autoservice Zeswielen is een al tientallen jaren bestaand bedrijf. Ooit waren de auto-onderdelen en een autosloperij de pijlers van de onderneming. Jaren geleden is het roer omgegooid en gaat het om onderhoud, reparatie en service. Inmiddels leidt de derde generatie Middelbeek (ja, die van Middelbeek Autoverhuur & Leasing) het bedrijf.

Familiebedrijf

Klaas Middelbeek is er trots op dat de moderne onderneming Autoservice Zeswielen nog veel kenmerken heeft van een familiebedrijf. “Wij hebben een aantal sterke punten die je niet overal tegenkomt” zegt hij. “Neem onze monteurs Piet, Ramon en Sam. Dat is een hecht team van heel ervaren mannen die al vele jaren prima samenwerken. Het zijn vaklui die graag hun kennis en kunde overbrengen. Daarbij hebben zij ieder jaar een praktijk leerlingmonteur van De Viaan, een Praktijkschool voor Speciaal Onderwijs. Dat kenmerkt hun mentaliteit. Het tweede punt is dat we niet aan een merk zijn gebonden. Ongeacht het merk en type van de auto kan men bij ons terecht voor reparaties, onderhoudsbeurten en keuringen. Ook voor bestelwagens, hybride en elektrisch aangedreven auto’s. Een derde belangrijk punt is onze prijsstelling. Autorijden is al duur genoeg. Voor onze klanten hanteren wij redelijke prijzen, ons doel is dat zij waar voor hun geld krijgen”.

KLAAS MIDDELBEEK:


"Het bedrijf heet niet voor niets ‘Autoservice’.
Klantvriendelijkheid en goede service zijn echt onze speerpunten.
Dat is super belangrijk en plezierig voor onze klanten, en ook wij worden daar blij van"

Ter verhoging van de service is het team onlangs uitgebreid met Ine van Houten, de klanten krijgen haar als eerste aan de telefoon en zij ontvangt de klanten bij de receptie.
Een ander voorbeeld: wij zijn niet te beroerd om iemand met een klein probleem – ook als die nog geen klant is - tussendoor even te helpen.

Een compliment voor dergelijke hulp aan een automobiliste stond laatst nog in de krant”.

Meer bekendheid

“Onze werkplaats ligt ietwat verscholen in het Steenovenpad, een zijstraat van de Frieseweg” vervolgt Klaas. “Alleen een klein verwijsbord laat voorbijgangers weten dat Autoservice Zeswielen daar is gevestigd. Wij willen graag aan meer mensen in de wijken om ons heen bekend maken wie we zijn, waar we voor staan en waar zij ons kunnen vinden. Vandaar deze presentatie in Oudorpertijden. Wellicht zien wij u binnenkort voor een nadere kennismaking”.
Ook hanteren we regelmatig een actie voor de klanten zoals een zomercheck of een APK aanbieding.

ONZE MONTEURS:


een hecht team van heel ervaren mannen die al vele jaren prima samenwerken