Oudorpertijden Quiz

Oudorpertijden heeft een paar maanden stilgelegen omdat door het corona-virus bijna alle initiatieven en activiteiten moesten worden stopgezet. En wij moesten vooral thuisblijven om besmettingen te voorkomen. In die weken zagen we talloze initiatieven om de dagen toch goed door te komen. Oudorpertijden heeft in april een steentje daaraan bij willen dragen door de Oudorpertijden-quiz uit te brengen.

15 ingevulde vragenlijsten

Er zijn 15 ingevulde vragenlijsten binnengekomen. Dat zijn er niet veel. Maar wij weten dat een flink aantal mensen wel de quiz invulden, maar het niet nodig vonden die in te zenden. Daarnaast was het ook niet een vragenlijst waarvan ieder de antwoorden zo maar uit de mouw kon schudden.

De winnaars

Dick Veel, Leo Wortel en Paul van Berkum waren de deelnemers die wij konden uitroepen tot winnaars. Een eervolle vermelding is op zijn plaats voor het Team De Troubadour in De Oldeburgh. Zij maakten er echt een gezamenlijk feestje van, getuige de boodschap die zij ons zonden:

"Goedemiddag. Wij hebben de zaterdagmiddag besteed aan de quiz met de 14 bewoners van afdeling de Troubadour in De Oldeburgh. Wat hebben we een leuke middag gehad! Er kwamen zoveel herinneringen boven, van dansen in de Hooizolder en achter de bar bij de Kolping Boys, tot de kinderen brengen en hulpmoeder zijn op De Nieuwburg. Omdat veel mensen op de afdeling uit Oudorp of Alkmaar komen hebben we op alle vragen een antwoord."

Leuk om te horen dat zij met zijn allen er zo veel plezier van hebben gehad. Mogelijk gaat Oudorpertijden meer van dit soort initiatieven ontplooien. Als u daar leuke ideeën over hebt, dan horen wij dat graag.