Stempelactie Stichting Oudorp Onderneemt

De winkeliers van de stichting Oudorp Onderneemt houden in december wederom de populaire stempelactie in hun winkels.

Vanaf 1 december tot en met 31 december kunt u stempelen bij de deelnemende winkels in het oude centrum van Oudorp. Op 11 januari is er bij Partycentrum Meereboer de grote prijsuitreiking en worden er heel veel veelal vaste klanten verrast met een prijs.

Deelnemende ondernemers

Altijd een feest om de prijzen uit te reiken aan de vele klanten die we het hele jaar in onze winkels zien, zegt Peter Tuyp, van vishandel Tuyp aan de Herenweg. Ook het fanatisme van stempels sparen is leuk om te zien, grapt Monique Ebbeling van Bakker Beerse op de hoek van de Herenweg/Nijenburg. Ja, en ook de grote opkomst bij de prijsuitreiking is altijd geweldig, roemt Margit Olijmulder van Margits Techador Vivant. Het winkelaanbod in Oudorp is geweldig, benoemd Anko Floris van Floris tweewielers. We hebben werkelijk alles in het dorp, zegt Mieke de Boer van Bloemen bij Mieke.

En ook nog gratis parkeren, daar is Alie den Hartigh van Janszoon Damesmode heel blij mee! Maar de passie en het vakmanschap voor ons beroep staat nummer 1, dat vind je bij slagerij Ron Heinis terug in het assortiment. De veelzijdigheid in het assortiment van Spar Oudorp Frans de Ruyter spreekt voor zich, van verse luxe bordjes tot een pak suiker, het staat allemaal in het schap. Wij vinden het altijd een leuk item aan het eind van het jaar, het hoort er helemaal bij, vindt Ab Tamis van Wijnhuis Oudorp.

Samen komen we ver

Uit de duizenden ingeleverde stempelkaarten blijkt dat men het heel leuk vindt. De winkeliers zien er naar uit om u te bedienen in de laatste maand van dit jaar. Naast deze actie organiseert en financiert de Stichting Oudorp Onderneemt ook de intocht van Sint-Nicolaas in Oudorp. Samen komen we ver, zegt Ab Tamis, voorzitter van de stichting, samen met de ondernemers in Oudorp en de inwoners van deze unieke wijk in Alkmaar.

Als u bij de plaatselijke middenstand uw inkopen doet, doet de middenstand iets terug voor de wijk, de samenleving. Deze wisselwerking is heel belangrijk, we hebben elkaar hard nodig!


De stichting verkoopt sinds kort een big shopper in de deelnemende winkel met het logo erop. Het is een duurzaam vervaardigde tas voor al uw boodschappen. Vanaf nu verkrijgbaar in de winkels voor slechts €1,50 per stuk.