Informatiebijeenkomst plan “Poort van Oudorp”

Kennemer Projecten III B.V., een samenwerking tussen Kennemerhaeve B.V. en Brolan Vastgoed B.V., de vastgoedtak van De Geus Bouw en initiatiefnemer voor het bouwproject de Poort van Oudorp, gaat van start met de transformatie van de braakliggende kavel op industrieterrein in Oudorp.

Het nieuwbouwproject bestaat uit de realisatie van werkruimten en diverse woningen in een bijzonder vormgegeven pand, op de hoek van de Edisonweg en de Nieuwe Schermerweg op bedrijventerrein Oudorp in Alkmaar. Hierbij wordt ingezet op een kwalitatieve verbetering van dit gedeelte van de buurt.

Bent u geïnteresseerd in de toekomstige ontwikkelingen rondom het gebied Oudorp? Dan nodigen wij u graag uit voor de informatiebijeenkomst op woensdag 21 april van 19:00 tot 20:00. Tijdens deze avond zullen wij in samenwerking met onze architect Tangram, een presentatie geven over de inhoud van het plan Poort van Oudorp, de planning en het vervolgproces. Wij horen daarbij graag uw vragen en reactie op het plan. Digitale bijeenkomst Door de geldende coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit digitaal plaats te laten vinden. De avond wordt begeleid door communicatiebureau Bureau Buhrs. U kunt zich tot 19 april 2021 aanmelden via janthe@bureaubuhrs.nl. U krijgt de dag van tevoren de link en handleiding om deel te nemen aan de digitale informatieavond via e-mail toegestuurd. Na deze informatieavond worden de plannen verder uitgewerkt en zal de bestemmingsplanprocedure opgestart worden.