Kort nieuws Oudorp

Burendag 26 september Nyenburgh en De Oldeburgh

Er zijn dit jaar wat minder activiteiten, en er zijn maatregelen genomen vanwege de huidige corona-voorschriften. In De Oldeburgh is er voor bewoners wel het jaarlijkse muziek- optreden. Helaas kunnen daarbij geen mensen van buiten worden toelaten. Ook Janszoon is weer van de partij met de traditionele modeshows. Dit jaar vindt dat plaats buiten op het plein van Nyenburgh in de open lucht. Om 11.00, 13.00 en 15.00 uur kunt u de show bijwonen. Ook De Spar pakt het iets anders aan dan vorige jaren. Klanten ontvangen een koffiemok om samen met hun buren een kop koffie te kunnen drinken.

Bijeenkomsten over niet-aangeboren hersenletsel

Het NAH Café Alkmaar organiseert ook dit najaar weer een gevarieerd programma. Het NAH Café is elke laatste zaterdag van de maand in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b, 1827 LB Alkmaar van 10.00 tot 11.30 u De volgende thema’s worden de komende periode behandeld:

  • 26 sept in gesprek over afgelopen coronaperiode
  • 31 oktober expositie/lezing Michiel Koeman “wat je niet ziet”,
  • 28 nov thema: netwerkondersteuning wat houdt het in en hoe kom ik ervoor in aanmerking

Op 19 dec wordt er afgesloten met een kerstbrunch informele bijeenkomst. Beperkt aantal bezoekers toegestaan ivm 1,5 meter afstand. Voor meer informatie over de NAH cafés kunt u kijken op www.nahcafealkmaar.wpdo.nl of e-mail naar nahcafe@wpdo.com