De nieuwe woonzorglocatie van Magentazorg


Oudorperzand

Op 6 april werd het pas gebouwde complex aan de Jupiterstraat eenmalig opengesteld voor buurtbewoners, toekomstige bewoners en hun familieleden en collega’s en oud-collega’s van Magentazorg. Het was best druk, in totaal zijn ongeveer 500 mensen wezen kijken.

De toekomstige bewoners


Oudorperzand is geschikt voor mensen met dementie, maar ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Het onderscheidt zich doordat het wonen een voortzetting is van het leven zoals de mensen dat gewend waren. Ze wonen zelfstandig in een veilige en comfortabele omgeving, met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is. De eerste bewoners zullen al binnen al binnen een week daar hun intrek nemen. In juni zullen alle appartementen zijn bezet.De woningen

Het complex bestaat uit 48 zelfstandige, eigentijds uitziende, eenpersoonsappartementen verdeeld over 2 woonlagen. De woningen hebben een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer en badkamer. Alle benedenwoningen hebben een eigen plek buiten en voor de bovenwoningen is er een groot gezamenlijk terras. Er zijn, onder andere in de grote gemeenschappelijke tuin, verschillende ontmoetingsplekken, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement.

Over Magentazorg

Magentazorg is een zorgorganisatie in de regio Noord-Kennemerland. Wij bieden voornamelijk zorg en ondersteuning aan ouderen en zijn gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie. Uitgangspunt is de persoonlijke levenssituatie van de cliënt. 

Meer informatie: www.magentazorg.nl