TEDx komt naar Alkmaar – 21 januari 2019

Wat is TEDx

TEDx staat voor het “verspreiden en delen van revolutionaire ideeën die de wereld kunnen veranderen door middel van inspirerende en persoonlijke verhalen!”


TED (Technology, Entertainment, Design) is een jaarlijkse bijeenkomst die in 1984 voor het eerst werd gehouden in Californië. Sprekers worden uitgenodigd om in maximaal 18 minuten de ”de presentatie van hun leven” te geven over hun gebied van expertise, over een bepaald project, of iets waarvan zij vinden dat het een idee is dat verspreid moet worden. Tijdens een conferentie komen tientallen sprekers aan het woord, afgewisseld door diverse korte dans- en muziekshows.

Alkmaar

Op 21 januari 2019 vindt de eerste editie van TEDxAlkmaar plaats in de Grote Kerk van Alkmaar. Kijk hier voor een overzicht van alle sprekers en acts. Tijdens TEDxAlkmaar wordt er een koppeling gemaakt met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de United Nations. Hoe leven deze doelstellingen in de regio? Wat kunnen wij als Alkmaarse ondernemers en burgers betekenen voor de rest van de wereld?


Sprekers uit binnen-en buitenland stimuleren en inspireren met persoonlijke verhalen, nieuwe ontwikkelingen en hebben altijd een boodschap voor de maatschappij”.
Het thema “Ontwerp je toekomst” staat voor het mogelijk maken van een wereld waar wij iets voor elkaar en de wereld kunnen betekenen.

En daarna?

TEDx Alkmaar is niet zomaar een eendaags evenement. Ons team is toegewijd om zoveel mogelijk mensen bij dit thema te betrekken, zodat we een beweging kunnen vormen die na 21 januari doorgaat. Door onze krachten te bundelen, kunnen we Alkmaar, de regio, de mensen, organisaties en bedrijven met elkaar verbinden voor een wereldwijd publiek.

Praktische informatie

Laat je inspireren, kom naar de Grote Kerk op 21 januari. Om 9.00 gaan de deuren open, om 9.30 start het programma. Uw dag wordt geheel verzorgd en eindigt om 16.35 uur. Alle presentatie worden in het Engels gegeven.

Voor kaarten zie de website: https://tedxalkmaar.nl/


De kaartverkoop verloopt via het Taqa Theater De Vest.