Hatha Yoga in De Oever


Hatha yoga: de weg naar een lichaam en geest zonder stress

Sri Sri Yoga

Marian van Ruitenbeek geeft Hatha Yoga als een onderdeel van Sri Sri Yoga, een yogavorm die tamelijk nieuw is in Nederland. Dit is een krachtige, lichte en speelse vorm van Yoga die het beste uit een aantal yogavormen bundelt waaronder Hatha Yoga. Eeuwenoude Yoga-oefeningen in combinatie met Vedische kennis vormen de kern van deze liefdevolle en helende Yoga. Daarnaast besteedt zij aandacht aan simpele en effectieve ademtechnieken, meditaties en is er altijd een heerlijke eindontspanning.Voor meer informatie kunt u bellen naar M: 06-33718386 of mailen naar marian@deyogawereld.nl

Marian is als vrijwilliger verbonden aan de Stichting Art of Living en Teacher van het Happiness Programma. Zie: www.artofliving.org

Marian van Ruitenbeek

Ontspannen, positief en een glimlach

Bij Sri Sri Yoga gaat de aandacht naar het ontspannen tijdens de houdingen en bewegingen. Hierdoor komt je geest tot rust, nemen je gedachten af, en worden ze positiever. Het lichaam gaat dan stress afvoeren in plaats van stress creëren door je best te doen. Sri Sri Yoga is yoga met een glimlach waarbij je op een moeiteloze manier je grenzen verlegt en tot diepe ontspanning komt.

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen, of je nu gevorderd bent of net met Yoga wilt beginnen. Je hoeft niet lenig of slank te zijn; deze yoga is voor iedereen. Je kunt altijd meedoen binnen jouw grenzen, en je zult merken dat Sri Sri Yoga je nieuwe energie geeft.

Praktische informatie

Marian geeft les in De Oever op maandagochtend van 9.00 tot 10.30 uur. De kosten zijn €120,- voor 10 lessen. U kunt een proefles volgen voor € 7,50.
Bij voldoende aanmeldingen kan zij een tweede groep starten op vrijdagochtend.

Het is mogelijk om, als je een keer niet kunt op maandagochtend, een les te volgen in De Yogawereld aan de Kennemersingel in Alkmaar.