VOOR MEKAAR OUDORP

Workshop voor jonge moeders
en
Belastingspreekuren

Voor Mekaar Oudorp organiseert Belastingspreekuren

Voor Mekaar biedt u de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het invullen van uw belastingaangifte. Een ervaren deskundige op belastinggebied is aanwezig op deze spreekuren. U kunt bij hem terecht voor diverse vragen die u heeft over de Belastingaangifte 2019 en assistentie bij invullen van de Belastingaangifte.


De belastingspreekuren vinden plaats op donderdag 19 maart van 9.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum De Oever en op dinsdag 24 maart van 13.30 tot 15.30 uur in buurthuis De Wachter.


Men kan zich vooraf opgeven bij Voor Mekaar en dan wordt u ingepland. U neemt zelf de benodigde documenten mee, zoals jaaropgaven, bankoverzichten en uw DigiD-code.


Voor Mekaar Oudorp, (072) 511 7311, info@voormekaaroudorp.nl

Gratis workshop voor jonge moeders


Op dinsdag 25 februari om 14 uur, organiseert de Jonge Moedergroep weer een leuke gratis workshop; ‘Even (geen) mama’. Tijdens deze workshop gaan we met een groep van 6 a 10 jonge moeders aan de slag om elkaar te motiveren en activeren. Samen praten we over onze kwaliteiten maar ook komen onzekerheden en valkuilen aan bod. Deze workshop wordt gegeven door Anouska van Tol, zij is Verpleegkundige Lifestyle Coach.


Het project de Jonge Moedergroep is een initiatief van wijkcentrum De Oever waarin jonge moeders in de leeftijd tot 25 jaar elkaar kunnen ontmoeten, informatie ontvangen en ervaringen kunnen delen.


Er is eventueel oppas voor de kinderen aanwezig.

Je kunt je aanmelden via jmg@de-oever.nl

Wijkcentrum de Oever, Amstelstraat 1 in Alkmaar.

website: www.de-oever.nl

Telefoonnummer: (072)5117311