Ladies Night in zwembad Hoornse Vaart

Alkmaar Sport organiseert op 21 maart een Ladies Night boordevol activiteiten in zwembad Hoornse Vaart. Kom relaxen met een hapje en een welkomstdrankje en doe mee met de diverse lessen en clinics. Genoeg activiteiten voor een heerlijke avond met je vriendinnen! Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only.

 Ultiem avondje uit met je vriendinnen

Je wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. “Alles kan tijdens deze Ladies Night,” aldus Daphne Kieft, instructeur bij de Hoornse Vaart. “Lekker kletsen met vriendinnen en als je zin hebt in een lekkere workout, dan volg je een van de aquafitnesslessen: Aquajoggen, Floatfit, Aquarobics en Tabaqua. En als je meer wilt, doe je ze natuurlijk gewoon allemaal!” vertelt Daphne enthousiast. Zowel het golfslagbad als het 25-meterbad is geopend. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te relaxen in de whirlpools, zonnebanken of de Body Mind & Breath area.

Zeemeermin clinic voor volwassenen

Deze avond organiseert de Hoornse Vaart ook een Zeemeermin clinic voor volwassenen. Het bad heeft zeemeerminstaarten in diverse maten beschikbaar voor dames die deel willen nemen aan een van deze clinics en willen ervaren hoe het is om als meermin door het water te bewegen.

 Meer informatie

De Ladies Night vindt plaats op zaterdag 21 maart van 18.30 tot 22.30 uur in zwembad Hoornse Vaart. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.hoornsevaart.nl/ladiesnight voor €9,95

Bij de kassa kost een ticket €11,00,-.