Open Dag op zaterdag 6 april
van 11.00 tot 14.00 uur!

WONEN IN OUDORPERZAND

Zelfstandig wonen in een
veilige en comfortabele omgeving

Een eigen woonkamer met keuken, een slaapkamer én een badkamer; in Oudorperzand – de nieuwste woonzorglocatie van Magentazorg – woont u in een volwaardig en eigentijds appartement waar u de dagen indeelt zoals u dat wilt.


De naam Oudorperzand verwijst naar de oude zandduin waarop het complex is gebouwd. De 48 appartementen zijn verdeeld over twee woonlagen. Betrekt u een benedenwoning, dan heeft u een eigen tuin. De bovenwoningen delen een groot gezamenlijk dakterras. Daarnaast heeft u als bewoner toegang tot de grote gemeenschappelijke tuin.

'Wonen met zorg en dienstverlening binnen handbereik'

Verhuist u naar Oudorperzand, dan bent u degene die bepaalt hoe u uw dagen wilt doorbrengen. In het gebouw bevinden zich verschillende buurtkamers. Hier ontmoet u uw buren en kunt u gezamenlijke activiteiten organiseren. Familie, vrienden en naasten zijn altijd welkom!


De medewerkers van Magentazorg zijn er voor u wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk om u te leren kennen, zodat we kunnen aansluiten bij uw leefstijl, wensen en behoefte. Uw ritme is ons uitgangspunt.
Heeft u een intensieve zorg- en behandelingsvraag, dan faciliteren en ondersteunen we u.

VOOR WIE?

Iedereen met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg; ZZP 4 t/m 8.


WAAROM OUDORPERZAND?

• U woont in een volwaardig en eigentijds appartement

• U deelt uw dagen in zoals u dat wilt

• Onze medewerkers zijn er voor u, als dat nodig is

• Uw ritme is ons uitgangspunt


MEER INFORMATIE?

U kunt telefonisch contact opnemen met ons servicecentrum (072) 575 31 30.


WAT KOST HET OM HIER TE WONEN?

Voor zorg uit de Wet langdurige zorg betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. Het CAK berekent ook de hoogte van het bedrag en doet dit onder andere op basis van uw inkomen en/of vermogen.