TVO-kantine
bijna als nieuw

Verbouwen doe je niet alleen. Tenminste, niet bij Tennisvereniging Oudorp. Daar renoveren zij vanaf 24 november jl. met man en macht het clubhuis. De kantine in het in 1972 gebouwde clubhuis was met haar enorme omvang en royale lichtinval de perfecte basis voor de stijlvolle ruimte die nu bijna gereed is.

Alles of niets

Clubleden Ellen Wanders en Caroline Cornelisse bogen zich al in de initiatieffase over de styling. ‘Vanaf dag één was duidelijk, als we verbouwen dan doen we het goed’, vertelt Caroline. ‘Je kunt het uitsmeren over meerdere jaren, maar wanneer je nu de vloer aanpakt en pas over een aantal jaar de bar vervangt, zit je wellicht met een probleem. Het was dus alles of niets. De gemiddelde sportvereniging zwemt niet in het geld en ons budget was ook niet royaal te noemen. Maar als je ziet wat voor dat budget is gedaan, dat is echt niet normaal. Dat heeft vooral te maken met de vibe van het team dat al vanaf november elke zaterdag staat te zwoegen. Naast hun fysieke inzet spoorden ze ook hun netwerk aan dit project te sponsoren. Hierdoor is gigantisch veel hulp ontvangen, echt geweldig.’

Teamwork

Het kernteam van de verbouwing bestaat uit Oudorpers Richard Hoedjes, Bart Hoogland, Johan Heger en Erik Burger. Daarnaast hebben vele andere leden van jong tot oud hun steentje bijgedragen aan de renovatie van hun clubhuis. Caroline vervolgt: ‘Er is niet genoeg ruimte om iedereen te noemen en te bedanken. We kunnen iedere zaterdag rekenen op de hulp van tien tot vijftien man. Zoveel enthousiasme, dat vind je volgens mij alleen in een dorp. En echt alle beetjes helpen. Ook de mensen die koffie komen zetten en de lunch verzorgen zijn onmisbaar. Het feit dat we dit met elkaar hebben volbracht, maakt het voor mij nog drie keer mooier. Met deze verbouwing staat TVO nog steviger op de kaart: de banen zijn top, de ligging van het park is geweldig en het clubhuis is de plek voor een drankje na de wedstrijd en is nu ook zeer geschikt voor het geven van workshops of feestjes.’

Vanaf half maart wordt er weer volop getennist, ook door jeugd; u bent van harte welkom om te komen kijken. Of misschien wilt u (weer) komen spelen, dat kan natuurlijk ook voor jong en oud.

Sponsoren

Over TVO

TV Oudorp beschikt over negen all weather banen met ProVision ondergrond én verlichting. Er kan het jaar rond worden gespeeld. Naast het straks gerenoveerde clubhuis beschikt de vereniging over enthousiaste leden waarvoor wij veel activiteiten organiseren, waaronder tennistoernooien, feest- en klaverjasavonden. TVO is een bruisende vereniging! Lid worden? Bel 06-30718610 of ga naar https://www.tvoudorp.nl/lid-worden/.