15 DECEMBER 2018


D E C E M B E R M A R K T O U D O R P 2 0 1 8

Nog heel eventjes en dan is het weer zo ver, dan vindt de door de Stichting Oranje Vrienden Oudorp, beter bekend als de OVO georganiseerde Decembermarkt weer plaats. Op zaterdag 15 december aanstaande wordt het centrum van Oudorp, het Nyenburgh plein weer omgetoverd in een schilderachtig wintermarkt terrein. De markt begint om 16:00u en zal tot ongeveer 22:00u duren.


In de kraampjes wordt zoals altijd een keur aan goederen en waren aangeboden, waaronder de mooiste kerstbomen uit de regio. Heeft u ook iets leuks te verhandelen en wilt u daarmee tussen onze kraamhouders staan? Ga dan naar onze website www.ovo-oudorp.nl en schrijf u in. Tijdens het speuren tussen de aangeboden waar kunt u genieten van sfeervolle muziek die door Twan Keizer, ook bekend als DJ T-One aan elkaar wordt geregen. Vanaf ongeveer 18.00u is er ook LIVE-muziek. Die wordt dit jaar verzorgd door de coverband Crowded Room.

Aan de kinderen bieden wij dit jaar natuurlijk ook weer de mogelijkheid om onder professionele begeleiding mooie Kerststukjes te maken. Dit doen wij in samenwerking met De Seizoenen. Daarnaast laten wij ook weer wat hout knetteren in de vuurkorven waarboven de kinderen met onze broodbakstokken de lekkerste broodjes kunnen maken.


Er wordt uiteraard ook voor de inwendige mens gezorgd. Nieuw dit jaar is dat er een groep kinderen van Heliomare onderwijs zelfgemaakte erwtensoep verkoopt. Daarnaast is ook ons lokale Thaise restaurant vertegenwoordigd en in de tent kunt u allerlei drankjes nuttigen. Natuurlijk ontbreken de warme chocolademelk en de Gl├╝hwein niet!


U ziet, alle reden om de 15e bij ons langs te komen.

EN DAN NOG EVEN DIT...


De Decembermarkt van Oranje Vrienden Oudorp kan uiteraard niet zonder steun. Vanaf deze plek willen wij iedereen die ons helpt en steunt, bedanken. Heb je zin om je bij ons aan te sluiten en ons op de 15e te helpen, laat het dan weten. Dit kan via het contactformulier op onze website,
www.ovo-oudorp.nl of via Facebook