Dans Mime Theater Company TiNaNiNaNi


“Winterreise Zomertijd”

Zaterdag 29 mei


om 16:00, 19:30 en 21:00u

Toegang gratis


Wijkcentrum De Oever Amstelstaat 1 Oudorp

Het zijn moeilijke tijden op dit moment voor iedereen. We lezen het in de kranten, we zien het op de televisie of binnen de familie, als we niet meer bij oma of opa op bezoek kunnen gaan. Schrijnend zijn de verhalen over eenzaamheid en angst dat het nooit meer goed komt. Wij kunnen de eenzaamheid en angst niet wegnemen, maar we kunnen deze wel verlichten, al is het maar voor even. We hopen met ons optreden de mensen een hart onder de riem te kunnen steken en hen de moed te geven om vol te houden. Want na regen komt zonneschijn. Na dalen komen pieken.

Een luchtige familievoorstelling met mime, dans, zang en tekst. Luchtige moderne dans en grappige en theatrale teksten. Met liederen uit de beroemde Winterreise en Die Schöne Müllerin van Franz Schubert. We hebben voor een combinatie van deze twee liederencyclussen gekozen om aan te geven dat na de duisternis en de somberheid van de winter de lichtheid en de vrolijkheid van de lente altijd weer terugkomen. We kiezen voor liederen die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Schubert verstond als geen ander de kunst om liederen te schrijven die een grote emotionele diepgang hebben en tegelijkertijd voor iedereen herkenbaar zijn. Wie zijn wij: Dans- Mime- Theater Company TiNaNiNaNi is een professioneel gezelschap dat in 1997 is opgericht. Company TiNaNiNaNi is opgericht door Ari Peterse, in 1997 in het voormalige Provadja theater, te Alkmaar. Een samenwerkingsverband van professionele dansers, mimespelers, zangers en musici. De afgelopen jaren trad TiNaNiNaNi op in verschillende theaters en festivals in Nederland. Zij hebben opgetreden in meer dan 25 landen over de hele wereld. Dans: Kamee Frieling - bijna afgestudeerd aan de dansacademie Mezzosopraan: Stefanie Bruggeling- bijna afgestudeerd aan conservatorium Mimespeler en regisseur: Ari Peterse - mime opleiding Amsterdam Zanger: Henri Overduin - Conservatorium Amsterdam De voorstelling is geschikt voor iedereen. Voor jong en oud! Toegang: Gratis! Wanneer: Zaterdag 29 mei om 16:00, 19:30 en 21:00 uur Waar: Wijkcentrum De Oever, Amstelstaat 1, Oudorp Duur: ± 40 min.

AANMELDEN VERPLICHT IN VERBAND MET DE COVID-19 REGELS Aanmelden kan bij de receptie van Wijkcentrum De Oever in de ochtend op tel. 072-5117311 of receptie@de-oever.nl