Zin Inspireert - food for thought

ZIN is een samenwerking tussen Josette Jimmink van Bewussst en Petra Tjeertes van Praktijk Petra Tjeertes. Zij combineren yin yoga met acupunctuur om zo de energie weer door te laten stromen en eventuele blokkades op te heffen.

Tijdens de sessies “ZIN Inspireert” richten zij zich op de kracht van gedachten. Hoe kan jij jezelf vrijmaken van gedachten die je als het ware doen bevriezen, die je tegenhouden om je meer vrij te voelen? Sterker nog door die gedachtepatronen en emoties kom je niet veel verder en kun je zelfs gezondheidsklachten ervaren. “ZIN Inspireert” biedt een weg naar binnen die gaat over het vrij- en losmaken van stimulerende en voedende energie. Vier boeiende sessies op de vrijdagavond met sprekende thema’s die je gezondheid ondersteunen zowel fysiek als geestelijk.


De sessies zijn voor iedereen die graag geïnspireerd wil raken door een prikkelende vertelling en die energie ontspannen wil laten stromen door Yin Yogaoefeningen met afsluitend acupunctuur. Je hoeft geen ervaring te hebben met yin yoga of meditatie.‘De avonden inspireren en motiveren om het gedachtegoed van positieve gezondheid eigen te maken en er zelf mee aan de slag te gaan’. Er wordt uiteengezet hoe mechanisme van positieve gedachten werken en hoe ze je gezondheid ondersteunen en hoe ook meditatie daar een positieve invloed op uit kan oefenen.We weten allemaal dat positieve gedachten helend werken. Je hersenen sturen immers je gedrag aan en kunnen heel direct bepalen hoe je je aanpast in een bepaalde situatie. Ook zijn er studies gedaan die de relatie aantonen tussen positief denken en een betere weerstand; meer veerkracht. Er zijn zelfs wetenschappelijke artikelen die onderzoeken hoe ons DNA zou kunnen veranderen door gedachtesturing.


De “ZIN Inspireert” sessies vinden plaats op de vrijdagavond in de Terp in Oudorp en zijn los te reserveren.

Vrijdag 3 mei - De effecten van je gedachten Vrijdag 21 juni - Van afleiding naar concentratie Vrijdag 12 juli - De dynamiek van ons bewustzijn.
Prijs per sessie is € 45,00. Deze sessies vallen onder acupunctuurbehandeling binnen je (aanvullende zorgverzekering).

Informatie

De sessies vinden plaats in het Witte Kerkje - Kerklaan 4 - Oudorp van 19:30 tot 21:30 uur.Wil je meer informatie of een plekje reserveren stuur dan een e-mail naar
zinalkmaar@gmail.com