BLUES JAMSESSIE IN MUSIC CENTRE BLUE

Locatie: Music Centre Blue, Edisonweg 7F, 1821 BN Alkmaar Zondag 17 oktober 13:00 - 17:00 uur

LA BLUESBAND

Een blues-jamsessie waarbij de LA Bluesband als huisband zal fungeren. Er kan door wie er maar wil fijne blues gespeeld én beluisterd worden. Backline is aanwezig, dus neem je instrument en/of stem mee en sluit je aan!!

LA BLUESBAND

Al in 2004 wordt er onder de naam Los Angela Bluesband een repertoire van lekker in het gehoor liggende bluesnummers gebracht. De zang van Angela geeft de band een eigen identiteit en klank. Angela heeft een groot bereik en de mogelijkheid, gevarieerd en soms onbekend repertoire te brengen. Vergeten bluesparels komen opnieuw tot leven ! De huidige samenstelling, Angela Schuurman (zang), Piet van der Laan (gitaar), Dick Schuurman (bas), Ton Bolink (drums), en DirkJan van Hulsen op toetsen, garandeert een strakke basis, spetterende solo’s en originele ‘blues vocalen’. Een combinatie waar de band zijn reputatie aan heeft te danken ! De LA Bluesband heeft een breed repertoire en staat garant voor een swingend en spetterend optreden!

De La Bluesband bestaat uit: Angela Schuurman - zang Piet van der Laan - gitaar Dirk-Jan van Hulsen - toetsen Ton Bolink - drums Dick Schuurman - bas

Facebook pagina