CREA-KUNST MARKT IN “DE OLDEBURGH”

Locatie: De Oldeburgh | Herenweg 91 Zaterdag 16 en zondag 17 oktober 12.00 tot 17.00 uur

De Oldeburgh doet voor het vijfde jaar op rij mee aan het KunstCultuurWeekend met haar Crea-kunstmarkt. Ondanks dat we een kleine slag om de arm moeten houden en de Coronaregels tegen die tijd weer moeten bekijken, gaan we het weekend positief in. Op beide dagen zijn er verschillende kramen ingericht.

Zo zal Anita Kesselaar met haar olieverf schilderijen u weer verrassen. Is Francis Bons met de glas geblazen kralen aanwezig om u een demonstratie te geven. Sabeau Remelink is er weer met unieke hand gegoten acryl sieraden. Zal Anneke Smith haar figuratieve beelden laten zien en is Tiny Klitsie aanwezig met de drie D kaarten. Daarnaast zal onze hobbygroep, onder leiding van vrijwilligers en de schildergroep, onder leiding van Anke van den Bosch niet ontbreken. Hierbij staat fijn bezig zijn en plezier met elkaar tijdens de lessen altijd voorop. De heer Wortel zal zijn schilderwerk tentoon stellen. De heer P. Knuvers is het hele weekeinde aanwezig met huisgemaakte biologische jam en sappen. Op beiden dagen zal er in de middag van 14:00 tot 16:00 uur muziek zijn. Zaterdag 16 oktober speelt Michiel Hoogendijk op piano. Zondag 17 oktober zingt zangeres Caren Polderman de sterren van de hemel. Tijdens de route is het mogelijk om koffie of thee met gebak te kopen in de Burcht van de Oldeburgh.

Inlichtingen bij bbea@alkcare.nl

ANITA KESSELAAR

Schilderen (werk met olieverf) Ik, Anita Kesselaar werk met olieverf. Het schilderen heb ik in 2014 in mezelf ontdekt toen ik een tijdje thuis zaten en ik tijd had om mijn lang gekoesterde droom uit te laten komen. SCHILDEREN. Ik schilder zoals Rembrandt en Rubens. Ik ben op les gegaan en daar leerde ik fijn schilderen en wat glaceren en oplichten inhoud. Ik ben nu begonnen om te schilderen in opdracht, best spannend. De opdrachten die ik heb mogen doen, zijn als bijzonder. Ik laat u graag mijn plezier zien.

FRANCIS BONS

Sierraden (van glas geblazen kralen) Ik, Francis Bons heb als hobby het blazen van glas in de vorm van kralen. Van deze kralen maak ik o.a. kettingen en andere cadeau artikelen. Op beiden dagen zal ik het glasblazen demonstreren. Het is een bijzonder techniek waar ik u graag meer over vertel tijdens de demonstratie.