Kort nieuws

Kinderen van de Kinderkamer steunen CliniClowns

Afgelopen zomer hebben de kinderen van de Kinderkamer in Oudorp met man en macht zich ingezet om ons jaarlijkse goede doel te steunen. Dit jaar heeft de Kinderkamer gekozen voor de CliniClowns, een organisatie die zich inzet voor zieke en gehandicapte kinderen én demente ouderen.

Regionaal Trainings Centrum langebaan schaatsen komt naar Alkmaar

 Raymond Koen, topsportcoördinator Alkmaar, bij Olympisch Netwerk Noord-Holland is verguld dat Alkmaar zijn 11e Regionaal Trainingscentrum (RTC) langebaan schaatsen mag begroeten.

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek!

23 januari tot en met 2 februari

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de bibliotheken van Kennemerwaard. Alles staat tijdens deze feestelijke dagen in het teken van voorlezen en prentenboeken voor peuters en kleuters. Voorlezen aan kinderen is belangrijk het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier.

Half miljoen bezoekers in zwembad Hoornse Vaart

Op 28 december om precies 09.57 uur hoorde de 7-jarige Cato verrast dat zij de 500.000 bezoeker was in zwembad Hoornse Vaart dit jaar. Blij nam oma namens Cato de bos bloemen in ontvangst.

Goede voornemens 2019

Naast ‘gezonder eten’ en ‘meer bewegen’ is ook het op orde brengen van de administratie een veelgehoord goed voornemen. Ook het nalopen van abonnementen en verzekeringen e.d. kan goed zijn om van tijd tot tijd eens te doen. Voor Mekaar Oudorp kan hier eventueel bij helpen.

Voor Mekaar Oudorp

Wist u dat??

Voor Mekaar Oudorp elke ochtend tussen 9 en 12 uur in Wijkcentrum De Oever een open inloop heeft?

Voor Mekaar Oudorp elke dinsdag- en donderdagmiddag in buurthuis de Wachter van 13.30 tot 15.30 uur ook een open inloop heeft?

Voor Mekaar een samenwerkingsverband is van verschillende instanties, zoals Mee&De Wering, Humanitas en WonenPlus Alkmaar, en vrijwilligers?